CULATOR POWERPAK 1.0


Unngå flekker i bassenget. Fjerner alle typer metall i badevannet ditt.

CuLator PowerPak 1.0 er flott for å opprettholde et metallfritt basseng. Hver PowerPak fjerner og eliminerer 1,0 ppm totale oppløste flekkfremkallende metaller fra inntil 78000 liter vann. Målet er å ha 0,0 oppløste metaller i bassengvannet ditt. For best resultat, hold en PowerPak 1.0 i skimmeren din og skift månedlig for å forhindre metallflekker.


*Eliminerer 1,0 ppm totale oppløste metaller (farging starter ved .3 ppm)
*Behandler 78000 liter
*Fungerer i fersk eller saltvann
*Ingen fosfater
*Giftfri
*Fungerer i opptil 30 dager eller lenger, avhengig av metallnivå
*Laget i USA
*Endrer farge avhengig av metalltype

Noen år tilbake, før CuLator metall eliminator var tilgjengelig, det var ingen praktisk måte å fjerne metalliske forbindelser fra bassengvann, og den eneste mulige måten var å helt tømme bassenget og deretter fylle det med ferskvann. Masse arbeid, ikke sant?

Nå kan du bruke CuLator i skimmer eller pumpekurv, som skal fungere opptil 30 dager eller lenger, avhengig av metallnivået i vannet ditt.

Før du installerer et basseng, er det viktig å teste vannkilden din for metallinnhold og unngå vannkilder med metaller i det til enhver tid vil vedlikeholdet være relativt vanskelig og dyrt.

I noen tilfeller er det også helt nødvendig å jorde vannet i bassenget i tillegg til dette produktet.CuLator PowerPak 1.0Pris kr 490,-Kjøp antall:

Kjøp